четвер, 21 січня 2016 р.

"Лідер- сходинка до успіху"

Лідерами  не народжуються, лідерами стають. Лідерська обдарованість  - це   і володіння  якоюсь цінністю, важливою для суспільства, і видатна здатність  встановлювати  конструктивні взаємовідносини з іншими, як з однолітками,  так  і з людьми старшого віку. Лідерство характеризується, перш за все,  зверненням на людину і має безпосереднє відношення до  механізмів людських стосунків.  Воно  полягає в умінні  бачити і  використовувати  особливості індивідуальності іншої людини, її особистісні  і інтелектуальні ресурси.
Одним з важливих навиків лідера є вміння спілкуватися. Геніями спілкування є люди, які володіють  душевним спокоєм, почуттям гумору, непідробним інтересом до людей, артистизмом, позитивною енергетикою і вмінням при цьому провести агресивну атаку, сказати «ні» нікого при цьому не образивши.
Навчання через практику, навчання через участь – важливі інструменти для становлення особистості підлітка, здатного для саморозвитку й конструктивної взаємодії з однолітками. 
Для вивчення лідерських якостей 19 січня на базі Фастівського центру позашкільної роботи для лідерів учнівського самоврядування відбувся тренінг "Лідер - сходинка до успіху", в якому взяли участь і учні нашої школи.

Немає коментарів:

Дописати коментар