четвер, 18 лютого 2016 р.

Меморіальну дошку М.Чеботарьову відкрито

15 лютого у м. Фастів на фасаді приміщення ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбулося відкриття меморіальної дошки Михайлу Чеботарьову – молодому військовослужбовцю, герою, добровольцю, який загинув під час бойових дій в зоні проведення АТО. Він був рядовим, старшим розвідником. Загинув Михайло рік тому – 15 лютого 2015р. у селі Широкіне, захищаючи цілісність територій власної країни від ворогів.
Окрім родичів та друзів до школи прийшли  в.о. міського голови, перший заступник міського голови Олена Зикова, заступник міського голови з гуманітарних питань Олена Давиденко, керуюча справами Леся Тхоржевська, в.о. начальника управління освіти Наталія Єриш, голова «Асоціації учасників бойових дій та учасників АТО» Юрій Соловей, бойові побратими-захисники полку «Азов», військовослужбовці з зони проведення АТО. Ведучі розповіли присутнім про дитинство та школярство Михайла, його жагу до знань та терплячу вдачу.
На заході була присутня велика родина Михайла Чеботарьова.З жалем у серці та гордістю в очах звернулася до всіх присутніх мати Михайла. В першу чергу вона подякувала фастівчанам за те, що вони не забувають своїх Героїв. 

Немає коментарів:

Дописати коментар